ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 28 березня 2024 13:00

Львiв реалiзує кiлька масштабних iнфраструктурних проєктiв

У мерiї вiдбулася зустрiч мiського голови Львова Андрiя Садового з Павлом Градом, президентом компанiї MGGP SA, яка є лiдером на ринку iнжинiрингових послуг. Пiд час зустрiчi говорили про можливостi спiвпрацi у втiленнi рiзних iнфраструктурних проєктiв.

Зокрема, Град розповiв, що ключовi сфери дiяльностi компанiї - це транспортна iнфраструктура, технiчна iнфраструктура, геоiнформацiя та водне господарство i навколишнє середовище. А також вiн наголосив на тому, що у втiленнi великих проєктiв важливий комплексний пiдхiд.
"Уже на етапi планування та проектування iнфраструктурних рiшень маємо забезпечити багаторiвневий пiдхiд до розробки оптимальних рiшень для потреб людини", - каже Павло Град.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, мер Львова Андрiй Садовий зауважив, що спiвпраця з компанiєю MGGP SA може бути цiкавою i корисною для мiста, адже у Львовi вже реалiзовують низку проєктiв у тих напрямках, в яких працює MGGP SA.
"Щоб був добрий результат, необхiдно спiвпрацювати з фiрмами, компанiями, якi мають добрих фахiвцiв i добрий досвiд. Також дуже важливе вмiння генерувати добрi думки i вмiти побачити колаборацiю мiж рiзними проєктами. Тому нашим фахiвцям буде цiкаво поспiлкуватися з вашими для майбутньої спiвпрацi в кiлькох масштабних проєктах, якi вже реалiзовуємо i якi є в планах", - вiдзначив мер Львова Андрiй Садовий.

Прочитано 184 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: