ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 29 березня 2024 11:00

Тростянецьку мiську лiкарню знову пошкодили

Тростянецька мiська лiкарня на Сумщинi постраждала вже вдруге за час повномасштабного вторгнення. Пiд час окупацiї у 2022 р. майже 30% лiкарнi було зруйновано внаслiдок безперервних артилерiйських обстрiлiв. Служба вiдновлення розпочала проводити ремонтнi роботи, проте 14 березня лiкарня зазнала руйнувань вдруге - внаслiдок ракетно-шахедних ударiв.

В медичному закладi ударною хвилею було пошкоджено вiкна та дверi, якi були нещодавно змонтованi, а також вибите внутрiшнє опорядження стiн. Експерти оцiнили технiчний стан будiвель, пошкоджених ракетним ударом, та надали загальнi рекомендацiї щодо вiдновлення експлуатацiйної придатностi.
На сьогоднi Служба вiдновлення поновила ремонтнi роботи в полiклiнiцi. Наразi проводиться замiна металопластикових конструкцiй вiкон та дверей й облицювання стiн та пiдлоги плиткою. Крiм цього триває монтаж всiх мереж комунiкацiй. Будiвельники також продовжують роботи з демонтажу пошкодженого утеплювача та улаштування нової системи теплоїзоляцiї фасадiв стацiонарного корпусу, якi були розпочатi восени минулого року.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, тростянецька мiська лiкарня є одним iз критично важливих об'єктiв цивiльної iнфраструктури для мiста.

Прочитано 141 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: