ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 28 квітня 2024 14:00

У Днiпрi ремонтують дощоприймачi та дорожнє покриття

У Днiпрi продовжують комплекснi ремонти вулиць. Нинi фахiвцi КП "УРЕА" Днiпровської мiської ради працюють на вул. Мiльмана.

Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, оновлюють дощоприймачi. Востаннє їх ремонтували ще при будiвництвi Пiвденного мосту. Тож вони вже вичерпали свiй строк експлуатацiї, а вода пiсля злив застоюється та руйнує асфальт. I ця дорога - єдине сполучення, яке з'єднує Днiпро iз селищем Лоц-Кам'янка.
"Дана дiлянка розташована у пониженому мiсцi, i водовiдведення тут трошки порушене. Через накопичення води старе асфальтне покриття просiло. З'явилися новi низькi мiсця, якi накопичували ще бiльше води. А самi дощоприймальнi колодязi стояли не на камерах, не мали герметичностi та просаджували бiля себе грунт. Тож ми вирiшили розширити дощоприймальну систему, аби тут не було пiдтоплення. Ми вiдремонтували 4 дощоприймачi i додатково збудували ще 6. Також на в'їздi у селище оновили дощоприймальний лоток. Ми працюємо у комплексi з дорожнiми бригадами. Протягом тижня нашi фахiвцi завершать роботи. Потiм дорожнi бригади оновлюватимуть покриття", - зазначив начальник дiльницi з обслуговування та експлуатацiї дощоприймальних мереж КП "УРЕА" Днiпровської мiськради Андрiй Олефiренко.

Прочитано 191 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: