ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 18 серпня 2023 16:00

Для родини загиблого воїна надрукують будинок

Проект "Об'єднанi заради допомоги" поставив за мету вiдновити житло за технологiєю 3D будiвництва для родини, що втратила його вiд агресiї рф. Це буде перший в Українi житловий будинок, надрукований за технологiю 3D будiвництва на спецiальному принтерi. Проект реалiзовується за участi БФ "Обiйми нацiї", "Житло для ВПО", Iрпiнської мiської ради, Pobudova Concept, Glasso, Henkel, Saint-Gobain, MDM, Caparol, Vailant та iнших.

До втiлення проекту долучилися: проектанти/архiтектори/конструктори; розробники 3d принтера; будiвельники; виробники матерiалiв та представники влади, повiдомляє Property Times.
Презентацiя будiвництва вiдбулась 16 серпня. Друк основи будинку триватиме 7-10 днiв, у домi спроектована також кiмната безпеки з посиленими бетонними стiнами. А далi - комунiкацiї, ремонт та благоустрiй подвiр'я. Усього будинок має бути готовий за мiсяць.
Будiвництво нового будинку реалiзується для родини iрпiнчанки Наталiї. Її дiм, який вона будувала разом з чоловiком Ярославом та двома доньками, був зруйнований багаторазовим влучання на початку повномасштабного вторгнення. Пiсля визволення Iрпеня Ярослав пiшов на фронт i загинув пiд Бахмутом.
По iнформацiї ProfiDOM.com.ua, благодiйники просять долучатися до проекту, адже потрiбна сантехнiка, меблi, будiвельнi матерiали та фiнансова пiдтримка, щоб за 30 днiв реалiзувати повнiстю готовий будинок для родини.

Прочитано 6057 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: