ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 21 березня 2023 08:20

Продовжується реконструкція будинків покрівельними матеріалами, що були безкоштовно надані компаніями SSAB та Ruukki

Гуманітарна діяльність, організована OperationAid для відновлення будинків, зруйнованих війною, продовжується в Україні. На реконструкційні роботи ми пожертвували покрівельні матеріали загальною площею 9 000 кв. метрів, виготовлених зі сталі SSAB на заводі Ruukki в с. Копилів.

Війна в Україні продовжується з руйнівними наслідками. Наприклад, в Очакові, неподалік Чорного моря, що на півдні України, через війну пошкоджено майже половина дахів, що, на жаль, призвело до того, що люди вимушені були покинути свої домівки.

«Завдяки реконструкційним роботам, що організувала благодійна організація OperationAid, було відбудовано частину будинків і люди змогли повернутися до своїх будинків. Ми раді відігравати свою невелику роль у гуманітарній допомозі людям, які постраждали від війни. Якісна покрівля покращує якість життя і збільшує комфорт та безпеку», - говорить Юрій Обух, директор компанії Ruukki в Україні.]

Ruukki

У грудні 2022 року компанії SSAB та її дочірнє підприємство Ruukki Construction, за допомогою шведської благодійної організації OperationAid, вирішили надати безкоштовно покрівельні матеріали для реконструкції будівель, пошкоджених російською агресією. Покрівельні матеріали, які пожертвувала компанія SSAB та Ruukki, виготовляються на заводі Ruukki в Копилів, недалеко від Києва. Виготовлені матеріали будуть використані для повної перебудови покрівель близько 85 будинків.

Прочитано 7892 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: