ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 28 грудня 2023 09:00

Підтримка та відновлення: SSAB та Ruukki допомагають Україні у відбудові

Компанія SSAB та її дочірня структура Ruukki Construction продовжують свою підтримку відновлення в Україні, передаючи покрівельні матеріали благодійній організації OperationAid. Матеріали будуть використані для повного відновлення дахів 16 будинків. Продукція, яка надається, виготовлена зі сталі з полімерним покриттям SSAB на заводі Ruukki під Києвом.

Організація OperationAid відзначається своєю прозорістю та ефективністю у визначенні та вирішенні гуманітарних потреб в Україні і вже отримувала покрівельні матеріали від SSAB та Ruukki в грудні 2022 року і було відновлено близько десяти багатоповерхівок у м.Очаків.

«Наші колеги в Україні продовжують проявляти велику силу та відданість, не зважаючи на триваючу війну. Безпека наших співробітників — наш пріоритет. У Копилові під Києвом ми працюємо кілька днів на тиждень, враховуючи ситуацію з попитом», — зауважує Юні Метсямякі, старший віце-президент з покрівельних матеріалів у Європі компанії Ruukki.

У листопаді «Рууккі Україна» відзначила своє 26-річчя, і це досягнення важливе не лише через випробування війною, а й як спільний здобуток компанії та її партнерів.

«Хочу висловити подяку нашим співробітникам за відданість та командну роботу, а також нашим партнерам та клієнтам за роки взаємовигідного співробітництва», — додає Юрій Обух, бізнес-директор «Рууккі Україна»

Прочитано 3473 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: