ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 22 грудня 2022 10:20

Ruukki та SSAB надають покрівельні матеріали для відновлення зруйнованих будівель в Україні

SSAB та її дочірня компанія Ruukki Construction вирішили надати благочинну допомогу у вигляді покрівельних матералів виробництва Ruukki для відновлення будинків в Україні, пошкоджених внаслідок російської агресії.

Дана благочинна програма буде реалізована через благодійну компанію OperationAid. Покрівельні матеріали будуть виготовлені зі сталі сталі SSAB на заводі компанії Ruukki в с.Копилів Макарівського району.  Покрівельний комплект включатиме профіль, планки та кріплення для відновлення пошкоджених дахів 85 будинків, або сотень дахів меньшої площі.

Ruukki

OperationAid — благодійна організація, яка допомагає Україні. Організація зосереджується на виявленні найактуальніших потреб, залученні коштів та організації закупівлі, доставці в Україну гуманітарної допомоги та медичного обладнання.

Ruukki

Ruukki в Україні налічує 72 співробітника і з початку війни корпорація всіляко підтримує своїх працівників та допомагає фінансово. БЕЗПЕКА персоналу є найважливішим пріоритетом і вся діяльність компанії підпорядкована цьому. Завдяки підтримці зі сторони корпорації Ruukki Україна відновила як роботу заводу в с.Копилів, так і роботу компанії в цілому з травня 2022. Робота ведеться обмеженим графіком кілька днів на тиждень в залежності від завантаження ліній та наявності електрики.

Прочитано 5616 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: