ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 16 жовтня 2023 10:20

Нова фурнітура MACO MULTI-MATIC

Поворотна та поворотно-відкидна фурнітура MULTI-MATIC компонується елементами захисту від злому, має два варіанти спеціальних антикорозійних покриттів і сучасний дизайн. У фокусі: безпека, дизайн і комфорт експлуатації

Покупець порівнює вікна різних виробників переважно за ціною. Клієнт припускає, що всі вікна приблизно однакові і рівень комфорту в приміщенні буде досить високим. Але результат не завжди виправдовує очікування. Розберемося, чому.

Вікно складається з фурнітури, профілю, армування, склопакета й ущільнювача. Але є і ще одна складова - досвід і компетенція віконного виробника, виробників фурнітури та профілю. Виробник забезпечує дотримання технології виробництва вікон. Не менш важливим є дотримання технологій монтажу віконної конструкції.

При розробці поворотної та поворотно-відкидної фурнітури MULTI-MATIC інженери МАСО взяли найкраще від лінійки MULTI-TREND і внесли додаткові елементи.

Фурнітура MACO MULTI-MATIC

Блокувальник-припідіймач MULTI-MATIC

Фурнітура MULTI-MATIC: особливості

Поворотна та поворотно-відкидна фурнітура MULTI-MATIC складається з таких компонентів:

  1. Основного механізму
  2. Зламостійких роликових i.S. цапф
  3. Блокувальника-припіднімача

Для видимих елементів фурнітури знайдено рішення у вигляді декоративних ковпачків різних забарвлень. Зламостійкі регульовані на притиск i.S. цапфи, що регулюються на притиск, забезпечують надійний притиск стулки.

З фурнітурною системою MULTI-MATIC можливе виготовлення вікон різних типів з невеликим числом додаткових деталей.

Фурнітура MACO MULTI-MATIC

Вікно з прихованими петлями МАСО Invisible

Новий рівень безпеки: захист від злому

Для фурнітури МАСО в каталог для MULTI-MATIC включено зламостійкі роликові i.S. цапфи. (стандартна комплектація)

i.S. цапфа виготовляється з міцного металу: гарантоване навантаження на розрив до 800 кг. За потреби клас зламостійкості фурнітури можна підвищити до WK (RC) 3.

Безпека для дітей

Вікна відіграють важливу роль у безпеці приміщень для дітей. Дитяча цікавість може закінчитися трагедією, якщо вікна не мають належного рівня захисту. У фурнітурі МАСО MULTI-MATIC були втілені рішення, які роблять вікно безпечним для маленьких дослідників.

Фурнітура MACO MULTI-MATIC

Захистіть вікно з фурнітурою МАСО

На поворотно-відкидній стулці знизу може додатково встановлюватися блокіратор відкривання.

Фурнітура MACO MULTI-MATIC

Блокувальник відкривання вікна MACO

Цей елемент блокує відчинення вікна в поворотному режимі, але дає змогу вікну відкидатися. Якщо вікно заблокувати ключем, воно матиме тільки можливість відкидання, функція поворотного відчинення буде недоступна. На вертикаль стулки в районі віконної ручки можна встановити блокувальник повороту вікна MULTI VENT.

Фурнітура MACO MULTI-MATIC

Блокувальник відкривання MACO MULTI VENT

Він дає змогу заблокувати поворотне або поворотно-відкидне вікно від розкриття. Функція провітрювання залишається. Блокіратор відкривання MULTI VENT може застосовуватися і в поворотних стулках.

Дизайнерські рішення для видимих елементів фурнітури

  • Фурнітура МАСО MULTI-MATIC має глянцеву сріблясту поверхню, згладжені краї, витончений контур фурнітурних елементів і приховані петлі. Декоративні ковпачки та накладки представлені в широкій колірній гамі.
  • Фурнітура МАСО MULTI-MATIC має унікальне поздовжнє прокатування верхньої шини з двома насічками по краях. Цей індивідуальний малюнок у поєднанні з покриттям SILBER LOOK надає вишуканості всій віконній конструкції.
  • Фурнітурою МАСО MULTI-MATIC можуть бути оснащені вікна будь-якої форми: одностулкові, 2-х і 3-х-стулкові, фрамужні, трапецієподібні, арочні, зсувні.

Гарантії МАСО

На кожному етапі виробництва фурнітури МАСО MULTI-MATIC проводиться суворий контроль якості. Система функціонального контролю МАСО дає гарантію на:

  1. 10-річний термін експлуатації фурнітури та багатозапірних замків
  2. 20 000 циклів (відкривання - відкидання - закривання) для фурнітури
  3. 100% захист від корозії для покриття МАСО TRICOAT-EVO та МАСО EVO з ефектом самовідновлення)

Фурнітура МАСО MULTI-MATIC продумана до дрібниць для безпеки, комфорту і довгої служби вікна.

Прочитано 4807 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: