ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Понеділок, 09 жовтня 2023 10:20

MULTI MAMMUT – надпотужна фурнітура, розрахована на високі навантаження

НАДІЙНА ОПОРА ДЛЯ ВЕЛИКОЇ ВАГИ Сучасна архітектура прагне високої світлопроникності та вимагає великих світлових прорізів. Енергозберігаючі, багатошарові склопакети поворотно-відкидних конструкцій висувають вимоги до рухливості, міцності кріплення і здатності витримувати навантаження.

Верхні та нижні петлі МАСО повністю відповідають цим умовам. Петльова група MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля) здатна витримати вікна великого формату вагою до 220 кг.

Надпотужна фурнітура MACO MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля) - це відповідне рішення для енергоощадних віконних «гігантів» площею до 3,6 кв. м., стулки яких мають досить значну вагу. Така фурнітура здатна витримувати пластикові та дерев'яні вікна вагою до 180 і 220 кілограмів, відповідно.

Крім того, за допомогою спеціального рішення MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля), є можливість виготовляти відкидні вікна вагою до 250 кілограмів і площею 5,6 кв. м.

MULTI MAMMUT  – сверхмощная фурнитура, рассчитанная на высокие нагрузки

Відкидні вікна вагою до 250 кг

Великі вікна формату XL пропускають багато денного світла всередину приміщення, що дуже важливо, як для приватного, так і для громадського простору. Отже, для безпечного переміщення багатошарових засклених «гігантів» необхідні «розумні» рішення.

За допомогою спеціального рішення MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля), можна виготовити значного розміру дерев'яні вікна, вагою до 250 кілограмів, що легко відкидаються, забезпечуючи хорошу вентиляцію: це - альтернатива фіксованому засклінню та дороговартісній технології кондиціонування повітря.

Експлуатація великого вікна - немає нічого простішого!

Спеціальне рішення лінійки фурнітури MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля) має дві нижніх петлі та двоє ножиць; управління положенням вікна здійснюється за допомогою двох ручок. Їхнє положення, при цьому, навмисно відхиляється від початкового: якщо вікно замкнене, обидві ручки спрямовані перпендикулярно вгору.

Під час відкидання ручки повертаються на 90 градусів всередину і приводяться в горизонтальне положення - подальше переведення ручок перпендикулярно вниз неможливе. Це забезпечує надійну безпеку під час використання дерев'яних вікон вагою до 250 кілограмів

MULTI MAMMUT  – сверхмощная фурнитура, рассчитанная на высокие нагрузки

Подвійна фурнітура

Потрібно зазначити, що подвійна відкидна фурнітура краща, ніж одинарна. Для більшої безпеки, віконний «гігант» по обидва боки оснащений верхніми та нижніми петлями MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля), а також, двома незалежними фурнітурними обв'язками. Спеціальне рішення рівномірно розподіляє вагу стулки на обидві нижні петлі та ширина відкидання, при цьому, досягає 128 міліметрів.

Пам'ятка споживачам щодо фурнітури MULTI MAMMUT (MACO - MULTI MAMMUT Верхня та нижня петля)

Загальна технічна сфера застосування:

  • Може використовуватися для одно- або двостулкових елементів із дерева (до 220 кілограмів) і пластику (до 180 кілограмів);
  • Ширина стулок по фальцу - від 260 до 1800 міліметрів;
  • Висота стулок по фальцу - від 270 до 2800 міліметрів;
  • Підходить для поворотно-відкидних і поворотних елементів, для осі зміщення фурнітурного паза 9 і 13 міліметрів
Прочитано 4971 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: