ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 05 листопада 2021 09:20

Дізнайтеся про практичні способи «зігріти» помешкання за допомогою кольору

Сприйняття помешкання загалом залежить від використаних кольорів та відтінків. Те, яким ми сприймаємо простір – теплим чи холодним – створює насамперед колористичний ефект. Наводимо декілька практичних способів, як «зігріти» інтер’єр за допомогою кольору.

Ми прагнемо домашнього затишку, адже це наш найкращий сховок від світу, у якому ми маємо почуватися комфортно й безпечно. Позитивні відчуття від простору посилюються завдяки його теплій колористиці. То ж як зробити інтер'єр візуально теплішим? Скористайтеся перевіреними порадами нашого експерта.

Докорінне поліпшення потребує радикальних заходів. Якщо ви раніше не замислювалися над цим, і стіни у вашій квартирі пофарбовані у холодні кольори, доведеться придбати нову фарбу й закачати рукави. Достатньо світлих теплих відтінків бежевого, щоб підвищити температуру у вашій оселі, і немає потреби тягнутися одразу до вогнистих барв. Вони наповнять інтер'єр теплим сонячним сяйвом, забезпечуючи в результаті ефект теплішого помешкання. Навіть така незначна зміна кольору поліпшить сприйняття. Та, якщо кімната добре освітлюється, сонячні промені лише посилять ефект.

www.sniezka.ua

Зробити інтер'єр помешкання теплішим у найбільш радикальний спосіб означає звернути увагу на червоні та оранжеві відтінки. Тільки зауважте: не на всіх стінах, оскільки ці кольори можуть стати домінуючими в інтер’єрі й пригнічувати. Використовуйте насичені кольори на окремих стінах або фрагментах, а решту пофарбуйте у м'якші, але все ж теплі відтінки. Таке поєднання додасть інтер'єру справжнього екзотичного тепла.

www.sniezka.ua

www.sniezka.ua

Стіни – це лише один елемент дизайну інтер’єру. Вам, напевно, здаватиметься неповною відповідь на запитання, як зробити вигляд помешкання теплішим? І цілком слушно. Щоб підсилити ефект від зміни кольору стін, подбайте про кольорові аксесуари з натуральних матеріалів та правильно підберіть освітлення. Секрет найтепліших і найзатишніших інтер’єрів криється в деталях, а не лише у використаних на стінах кольорах. І тут до вашої уваги – аксесуари з текстилю, дерев’яні елементи й численні точки атмосферного бокового освітлення.

Вибраний вами стиль також може допомогти зробити інтер’єр теплішим. Тож, якщо ви робите ставку, скажімо, на колористичне тепло і відтінки з червоної палітри, оформіть інтер’єр в екзотичному стилі, використавши, приміром, колоніальні меблі з червоного дерева чи декоративні елементи з Африки. Дайте волю своїй фантазії!

www.sniezka.ua

Пофарбувати інтер’єр у теплі кольори, створивши таким чином тепле й затишне середовище, допоможе якісна фарба Śnieżka Eko Plus. Ця латексна фарба з підвищеною стійкістю до миття 2-го класу створює виразне матове покриття, та має високу паропроникність. Відбірні та високоякісні компоненти у складі фарби забезпечують їй відмінну покривну здатність.

www.sniezka.ua

Окрім високотехнологічних характеристик Śnieżka Eko Plus, важливою передумовою й гарантією успішного її використання є правильно виконаний технологічний процес фарбування з дотриманням рекомендацій виробника й чітко визначеної послідовності виконання робіт.

Контакти прес-служби:

м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а

www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Прочитано 14062 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: