ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 12 жовтня 2023 17:22

Стабілізатор напруги та чому він приносить вигоду власнику квартири або офісу

Витрати на технічне забезпечення зазвичай є одним з найбільших елементів витрат в роботі будь-якої виробничої компанії.

Для облаштування приватного житла теж використовується багато коштів особливо для придбання якісної побутової техніки, що допомагає вести домашнє господарство. Стабілізатори напруги Квант розроблені для якісної і миттєвої стабілізації електричної напруги та захисту споживача від небезпечних змін у струмі. 

Чому необхідна стабілізація струму для квартири, будинку чи офісного приміщення? 

В нових багатоповерхівках обов'язково встановлюють системи стабілізації напруги. Це є гарантом того, що в квартирній чи офісній мережі буде номінальний струм, який для будь-якого споживача електричної енергії є безпечним. В більшості забудов, наприклад в центрах міст де є квартири і будинки збудовані наприкінці минулого століття чи на його початку, застосовується застаріла електрична схема живлення. Вона не враховує потреби потужних та чутливих електронних і електротехнічних приладів для офісу і приватного житла.

Встановлення стабілізатора – якісного, надійного, оптимального за вартістю придбання та обслуговування – гарантуватиме мінімальні витрати на ремонт та заміну побутової, комерційної техніки. 

В чому перевага інверторних стабілізаторів? 

Всі стабілізаторні пристрої можна умовно поділити на ті, що використовують поетапну регуляцію напруги і інверторні, електронні стабілізатори. Стабілізатори з поетапною регуляцією напруги застосовують декілька рівнів стабілізації, перемикаючись між різними  трансформаторними котушками. Такий принцип дії є в автотрансформаторних та деяких інших видів стабілізаторів.

Інверторні стабілізатори працюють інакше – постійно і дуже точно стабілізують вихідну напругу, незалежно від того, які параметри вхідного струму. Такі стабілізатори також дають цілий перелік позитивних характеристик, завдяки яким експлуатація електричних приладів як в офісі, так і вдома є безпечною і не вимагає додаткових зусиль:

  • чистий синусоїдальний струм на виході – можливість роботи від такого електроживлення будь-яких чутливих пристроїв, наприклад насосів газових котлів, складна побутова електронна техніка та інше;
  • автоматична регуляція напруги з найменшими серед інших типів стабілізаторів відхилень напруги;
  • системи захисту від перенапруги чи низьких показників струму, що спрацьовує на випередження і гарантуватиме мінімізацію пошкоджень блоків живлення та інших елементів побутової і комерційної техніки;
  • мінімальне споживання енергії на свою роботу.

Інверторні стабілізатори напруги можуть використовуватися тривалий час та пропонують якісне забезпечення струмом будинкові і комерційні мережі.

Прочитано 2338 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: