ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Четвер, 28 березня 2024 14:00

У Днiпрi закiнчили перший ремонт аварiйної кровлi

У Днiпрi продовжують оновлювати будинки ОСББ та ЖБК за мунiципальною програмою спiвфiнансування. П'ятиповерхiвка по вул. Квiтки Цiсик, 1, стала першим будинком, де цьогорiч закiнчили поточний ремонт аварiйної покрiвлi.

"Дах геть не витримував дощiв. Протiкав. Затоплювалися квартири на останньому поверсi. Латали власноруч. Потiм iз сусiдами поговорили i вирiшили звернутися до департаменту самоорганiзацiї населення. Подалися на програму - i ось, дах зроблений!" - розповiла Анна, мешканка будинку.
На ремонт покрiвлi знадобилось два тижнi.
"Був виконаний поточний ремонт м'якої покрiвлi трьох пiд'їздiв. За програмою спiвфiнансування жителi цього будинку заплатили 25% вiд вартостi робiт, а 75% - мiський бюджет", - прокоментував Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганiзацiї населення Днiпровської мiської ради.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, нинi в роботi перебуває 93 заявки. Виконано вже 9 ремонтiв електромереж та 2 оновлення покрiвлi.
Також Ткаченко перевiрив виконаний ремонт електромереж. Зробили його в одному з корпусiв "ЖБК №258", що по вул. Набережна Перемоги, 130.
"Геть не витримувала проводка. Тому вирiшили цьогорiч за програмою оновити аварiйнi мережi. Iз замiною всiх мереж немає стрибкiв напруги. Дуже вдячнi!" - розповiла голова ОК "ЖБК №258" Тетяна Шабалiна.
"Тут повнiстю замiнили проводку вiд щитової до квартир. Будинок має 12 поверхiв та був введений в експлуатацiю 1978 р. Оскiльки газопостачання в будинку вiдсутнє, використання багатьох електроприладiв призводить до великого навантаження на електрику. Виконанi роботи якiсно. Ба бiльше, пiдрядник вiдповiдав мешканцям на усi питання щодо ремонту й прислухався до порад. Побаченим задоволений!" - зазначив Святослав Ткаченко.
За 2024 р. голови ОСББ та ЖБК Днiпра подали 591 заявку. З них: 195 - ремонт лiфтового обладнання, 73 - електромережi, 100 - сантехсистеми, 95 - покрiвля, 38 - мiжпанельнi шви, 39 - вимощення, 14 - замiна вiкон та дверей, 20 - ремонт фасаду та 17 - ремонт пiд'їздiв.
До 31 березня головам ОСББ та ЖБК необхiдно подати до департаменту з питань самоорганiзацiї населення довiдку про поточний стан банкiвського рахунку, що засвiдчить наявнiсть власної частки спiвфiнансування.

Прочитано 77 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: