ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Середа, 24 квітня 2024 11:00

У Запорiжжi продовжується вiдбудова шести зруйнованих будинкiв

Тривають роботи з капiтального ремонту у шести багатоквартирних будинках, зруйнованих внаслiдок росiйських обстрiлiв у Запорiжжi.

У будинку по вул. Незалежної України, 67, завершили цегляну кладку стiн на першому, другому i третьому поверхах, розпочали роботи на четвертому поверсi. Змонтували плити перекриття, сходовi маршi та влаштували монолiтний пояс з першого по третiй поверх зруйнованої частини другого, третього та четвертого пiд'їздiв. Продовжуються демонтажнi роботи у квартирах першого, другого та четвертого пiд'їздiв, влаштування балконних конструкцiй, встановлення вiкон та влаштування мереж електропостачання.
По вул. Незалежної України, 80/Якова Новицького, 3, виконали цегляну кладку стiн та монтаж плит перекриття цокольного, першого, другого та третього поверхiв, влаштували сходовi маршi та площадки цокольного, а також першого i другого поверхiв. Триває цегляна кладка стiн четвертого поверху та роботи з влаштування перегородок третього поверху зруйнованої частини. Продовжується ремонт покрiвлi та роботи з влаштування iнженерних мереж у квартирах першого, третього четвертого, п'ятого та восьмого пiд'їздiв. Також продовжується встановлення металопластикових вiкон та влаштування балконiв.
В багатоповерхiвцi на вул. Миру, 14, продовжується утеплення фасаду та роботи iз влаштування iнженерних мереж у квартирах третього i четвертого пiд'їздiв. Наразi завершили посилення несучих конструкцiй цих пiд'їздiв, влаштування перегородок у квартирах та встановлення металопластикових вiконних конструкцiй в квартирах та на сходових клiтинах другого, третього та четвертого пiд'їздiв.
По вул. Кам'яногiрськiй, 6, продовжуються роботи з посилення несучих конструкцiй будинку, роботи з вiдновлення балконiв, оздоблювальнi, електромонтажнi роботи, а також роботи з влаштування iнженерних мереж в квартирах перошого пiд'їзду. Влаштували мiжкiмнатнi перегородки у квартирах, встановили металопластиковi вiкна в квартирах та на сходових клiтинках першого пiд'їзду.
На вул. Запорiзькiй, 2А, завершено роботи з демонтажу та розбирання конструкцiй першого пiд'їзду з першого по дев'ятий поверх. Триває робота iз демонтажу перегородок технiчного пiдпiлля та старих iнженерних мереж, пiдготовка до влаштування нових стiн та перегородок техпiдпiлля та влаштування монолiтного поясу.
У будинку по вул. Запорiзькiй, 2Б, проводять посилення несучих конструкцiй стiн та перекриттiв четвертого пiд'їзду та демонтажнi, оздоблювальнi та електромонтажнi роботи в квартирах. Продовжується встановлення металопластикових вiконних конструкцiй у квартирах.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, окрiм капiтального ремонту, по всiм 6 об'єктах продовжуються органiзацiйно-пiдготовчi роботи - закупка матерiалiв, тимчасове пiдключення до мереж, а також вирiшується питання тимчасового вiдселення мешканцiв та звiльнення квартир вiд меблiв.
Роботи з капiтального ремонту багатоквартирних будинкiв проводять за кошти Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї рф.

Прочитано 213 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: