ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Вівторок, 23 квітня 2024 12:00

В Iрпенi вiдбудовують чотири будинки

У будинку по вул. Громадянськiй, 2, в Iрпенi тривають внутрiшнi роботи: утеплюють фасад будинку та пiдсилюють фундамент.

Крiм цього ведуться роботи з вiдновлення плит перекриття пiдвалу, попередньо пошкодженi плити було демонтовано. Чорнова штукатурка нанесена у трьох пiд'їздах, продовжуються роботи у четвертому. Розпочались пiдготовчi роботи для подальшого утеплення технiчного поверху.
В межах капiтального ремонту передбаченi наступнi роботи: пiдсилення фундаменту, вiдновлення плит перекриття пiдвалу, влаштування перекриття по металевих балках, пiдсилення та замiна пошкоджених вiконних i дверних прорiзiв, утеплення та оздоблення фасадiв будинку та даху, опорядження примiщень мiсць загального користування та заходи iнклюзивностi.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, у житловому будинку по вул. Алiєвої, 61, роботи будiвельникiв наразi зосередженi на внутрiшнiх роботах, очищеннi згорiлих квартир та утепленнi фасаду. Виконано демонтаж опорядження мiсць загального користування першого пiд'їзду, розпочатi роботи зi стартового шпаклювання. У другому пiд'їздi тривають демонтажнi роботи опорядження мiсць загального користування.
В межах капiтального ремонту буде виконано: демонтаж зруйнованих конструкцiй, вiдновлення зовнiшнiх несучих стiн та внутрiшнiх стiн та перегородок, вiдновлення та пiдсилення пошкодженої частини даху, покрiвлi та плит перекриття, замiна пошкоджених вiконних i дверних прорiзiв, утеплення даху та оздоблення фасадiв будинку, опорядження мiсць загального користування та заходи iнклюзивностi
В Iрпенi Служба працює над вiдновленням ще 2 будинкiв на вул. Северинiвська, 128 та 131.

Прочитано 184 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: