ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 10 травня 2024 16:00

У Днiпрi комплексно ремонтують аварiйнi покриття на вулицях

У Днiпрi продовжують застосовувати комплексний пiдхiд до ремонту вулиць. Нинi працюють на вулицi Мiльмана, вiд пров. Добровольцiв до вул. Лоцманської. Це та дiлянка вулицi, по якiй курсує громадський транспорт. Її ремонтують через те, що асфальтове покриття як на дорозi, так i на пiшохiдних дорiжках стало вже аварiйним.

"Тут виконуємо поточний (середнiй) ремонт. Протяжнiсть дiлянки - близько 750 м. Цiлком замiнюємо бордюри на новi, робимо тротуари та укладатимемо нове асфальтове покриття на проїжджiй частинi. Роботи виконуємо з дотриманням норм безбар'єрностi. Зараз вже закiнчують улаштовувати новi бордюри. Пiсля пiдготовчих робiт розпочнуть асфальтування тротуарiв, а потiм вже i дороги. На деяких дiлянках взагалi були вiдсутнi тротуари чи вони були зовсiм вузькi. Зараз, де це можливо, розширюємо тротуари, оскiльки тут складний рельєф. I додаємо новi пiшохiднi дорiжки. До початку ремонту вулицi комунальнi служби очистили дощоприймальнi мережi, виконали роботи з обрiзання та видалення аварiйних дерев. Загальна площа дiлянки, що її ремонтуємо, - близько 8 тис. кв. м. Цiлком закiнчити ремонт тут плануємо до кiнця травня", - розповiв заступник директора департаменту благоустрою та iнфраструктури Днiпровської мiської ради Дмитро Коробов.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, вiн також додав, що з початку року подiбний комплексний ремонт вже виконаний на бульварi Слави. Далi перейшли на вул. Олександра Кукурби на ж/м "Сокiл". Нинi завершують роботи на вул. Богдана Хмельницького. У найближчий час планують взяти у роботу ще низку вулиць.
"Сьогоднi пiдняли люки, виставляючи їх на рiвень iз проїжджою частиною. Завтра будемо асфальтувати тротуари. У бригадi працюють до 12 робiтникiв. Уся необхiдна технiка в наявностi", - каже начальниця дiлянки Катерина Ткаченко.

Прочитано 161 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: