ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 10 травня 2024 13:00

У Львовi перед головним входом у Ратушу облаштовують "дорiжки доступностi"

На пл. Ринок тривають роботи з облаштування "дорiжок доступностi". Загалом тут вже постелили вiдшлiфовану брукiвку площею бiльше 500 кв. м, а з кiнця березня тривають роботи перед головним входом в Ратушу. Брукiвку, яка є на пл. Ринок, демонтовують, шлiфують i встановлюють назад.

"Роботи з облаштування "дорiжок доступностi" на пл. Ринок розпочалися у жовтнi минулого року, з перехрестя з вул. Сербською. Звiдси зробили перехiд на пл. Ринок i дорiжку в напрямку до Ратушi. Також облаштували прохiд зi сторони вул. Галицької. Загалом минулого року облаштували дорiжки площею 326 кв. м. Далi роботи були зупиненi у зв'язку з настанням холодiв. Роботи вiдновили вже цього року. I зробили двi боковi дiлянки площею 56 кв. м i 77 кв. м. А в кiнцi березня розпочали роботи перед головним входом у Ратушу. Тут найбiльша площа робiт - орiєнтовно 300 кв. м. Вiдтак, задля зручностi мешканцiв i вiдвiдувачiв Ратушi роботи перед входом у мерiю проводимо поетапно - смужками", - розповiдають у Галицькiй районнiй адмiнiстрацiї.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, комунальники працюють вiдповiдно до схеми, розробленої департаментом архiтектури та просторового розвитку Львiвської мiської ради. Пiсля проведення усiх робiт дорiжки будуть розташованi без розривiв по усiй площi включно з переходами через трамвайнi колiї та безбар'єрним входом у мiську Ратушу.
На їх облаштування залучають цiльовi кошти українських та мiжнародних партнерiв. Вони передбаченi виключно на програму забезпечення iнклюзивностi.
Вiдшлiфованою брукiвкою зможуть комфортно пересуватися люди на крiслах колiсних, батьки з дитячими вiзочками та туристи з валiзами.

Прочитано 126 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: