ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 29 березня 2024 15:00

У Днiпрi фарбують стiйки свiтильникiв та миють лiхтарi

У Днiпрi активно триває весняне прибирання. Комунальнi служби працюють у рiзних районах мiста. 27 березня у зеленiй зонi ж/м "Ломiвський" бригади КП "Мiськсвiтло" фарбували стiйки свiтильникiв та миють склянi елементи лiхтарiв.

"Стiйки свiтильникiв фарбуємо антикорозiйною фарбою. Вона бiльш стiйка до рiзних погодних умов, а вiдтак i служить довше. Паралельно проводимо ревiзiю з'єднань на свiтильниках. У разi несправностей ремонтуємо чи мiняємо лампи. На цiй алеї постiйно гуляють мiсцевi мешканцi, тому готуємо свiтильники, аби все було справним й естетично виглядало. Через чистi свiтильники й свiтла бiльше. Подiбнi роботи упродовж весни проводитимемо ще на алеї просп. Дмитра Яворницького та ж/м "Лiвобережний". Йдеться про близько 260 свiтильникiв", - розповiв начальник експлуатацiйно-технiчного району № 3 КП "Мiськсвiтло" Олег Коротушенко.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, за словами головної спецiалiстки вiддiлу забезпечення дiяльностi мiського голови та його заступникiв Валерiї Лукомець, по мiсту нинi проводиться низка видiв робiт iз весняного прибирання.
"Комунальнi служби працюють у рiзних районах мiста. Серед iншого йдеться про прибирання на автошляхах. Там працюють пилососи, спецмашини, якi очищають асфальт, колесовiдбiйний брус. Також триває прочищення дощоприймачiв, обрiзання та омолодження дерев тощо. Готуємося до лiтнього сезону, аби мiстяни, зокрема й алергики, дiтки, не дихали пилом, який накопичився за зиму", - додала Валерiя Лукомець.

Прочитано 86 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: