ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 26 квітня 2024 14:00

У Києвi продовжать реставрацiю iсторичного будинку

У столицi планують вiдреставрувати iсторичний будинок Яна Биковського, що на вул. Костянтинiвськiй, 6/8. Київський науково-методичний центр по охоронi, реставрацiї та використанню пам'яток iсторiї, культури i заповiдних територiй виступає замовником реставрацiйних робiт вартiстю 3,3 млн. грн., згiдно з документами в електроннiй системi публiчних закупiвель Prozorro.

Тендер на пошук пiдрядника робiт має вiдбутися 6 травня, а завершити роботи вiн має до 10 грудня.
У березнi 2020 р. тодiшнiй директор Департаменту охорони культурної спадщини Олександр Нiкоряк вiдзвiтував про завершення реставрацiї пам'ятки архiтектури нацiонального значення - будинку Биковського на вул. Костянтинiвськiй, 6/8. Вiн повiдомляв, що було вiдреставровано фасади, iнтер'єри, повiдомляє Property Times.
Цього разу з документiв про реставрацiйнi роботи видно, що замовляється локальний ремонт дiлянок у пiдвалi. Детально прописуються всi види матерiалiв, якi можна використовувати пiд час грунтовки та штукатурки його стiн, а також пiд час ремонту на першому поверсi. Зокрема мова йде про обробку антисептиком та укрiплення основи стiн з деструктивною цеглою, ремонт штукатурки нiш, ремонт штукатурки внутрiшнiх стiн, ремонт штукатурки прямолiнiйних укосiв.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, замовляється також прокладання трубопроводiв опалення й встановлення радiаторiв з безлiччю спецiальних вимог, системи оповiщення та благоустрiй територiї з влаштуванням тепло та гiдроiзоляцiї, покриття з дрiбнорозмiрних елементiв мощення.

Прочитано 155 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: