ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 29 березня 2024 10:00

У Києвi ще один пошкоджений ракетою будинок вiдновлять першочергово

Державне пiдприємство "Державний науково-дослiдний iнститут будiвельного виробництва" виконало основне iнструментальне дослiдження конструкцiй житлового будинку на вул. Мокрiй, 7 (Солом'янський район), що був пошкоджений пiд час росiйського обстрiлу 2 сiчня. Про це повiдомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

"За результатами дослiдження пiд'їзди №2 та №5 визнанi непридатними до експлуатацiї, а пiд'їзди №3 та №4 перебувають в аварiйному станi. Решта пiд'їздiв - у задовiльному станi", - розповiв вiн.
Будинок №7 на вул. Мокрiй включено до перелiку будинкiв, що пiдлягають першочерговому вiдновленню. КП "Житлоiнвестбуд-УКБ" визначено замовником вiдновлювальних робiт. Наступний етап - розробка проєктно-кошторисної документацiї та початок робiт.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, усiх мешканцiв пошкодженого будинку, якi потребували тимчасового житла, розмiстили у квартирах КП "Фiнансова компанiя "Житло-iнвест"". Загалом такою можливiстю скористалися 53 мешканцi.
Крiм того, власники квартир, що не зазнали пошкоджень будiвельних конструкцiй, отримали компенсацiї на суму 5 млн. 727 тис. грн. за державною програмою "єВiдновлення".

Прочитано 114 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: