ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



Неділя, 28 квітня 2024 10:00

У Тростянцi вiдбудовують двi п'ятиповерхiвки

У Тростянцi вiдбудовують два житлових будинки - за адресами вул. Благовiщенська, 53, та вул. Нескучанська, 9. Обидвi п'ятиповерхiвки зазнали значних руйнувань внаслiдок влучання боєприпасiв та пожеж. Пiд час окупацiї мiста в березнi 2022 р. росiйськi вiйськовi прицiльним вогнем обстрiляли будiвлi.

Ремонт багатоквартирних будинкiв розпочали восени минулого року.
У будинку на вул. Благовiщенськiй, 53, завершили улаштування покриття покрiвлi з рубероїду та на 50% виконали пiдсилення зовнiшнiх опорних стiн металевими конструкцiями. Наразi будiвельники продовжують роботи з монтажу усiх мереж комунiкацiй: електропостачання, водопостачання та водовiдведення. Розпочали пiдготовчi роботи до нанесення штукатурки. Далi планують утеплення фасаду та зовнiшню гiдроiзоляцiю стiн пiдвального примiщення.
У п'ятиповерхiвцi на вул. Нескучанськiй, 9, завершили улаштування стяжки та гiдроiзоляцiйного шару покриття покрiвлi. Виконали роботи з тинькування стiн у квартирах та на сходових клiтинах. Розпочали пiдготовчi роботи з утеплення фасаду. На черзi - пiдсилення зовнiшнiх опорних стiн та улаштування базового укриття в пiдвальному примiщеннi.
Завершити повний комплекс вiдбудови п'ятиповерхiвок планують до серпня.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, всi роботи у Тростянцi виконуються пiд контролем фахiвцiв Служби вiдновлення та розвитку iнфраструктури у Сумськiй областi. Окрiм двох житлових будинкiв у Тростянцi вiдновлюють залiзничний вокзал та мiську лiкарню.
Вiдновлення фiнансується коштом Фонду лiквiдацiї наслiдкiв збройної агресiї.

Прочитано 134 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: