ЛФМ Утеплення Вікна та двері Технології Техніка | Ринок Аналітика Новини компаній



П'ятниця, 05 квітня 2024 16:00

Весь ямковий ремонт дорiг у Кропивницькому виконают до липня

Ремонтнi роботи на транспортних магiстралях Кропивницького розпочалися вже в кiнцi березня з фрезерування дорожнього покриття, зокрема по вулицях Святослава Хороброго, Миколи Левитського i перехрестi з вулицею Варшавською, по вулицях Кавалерiйськiй, Джерельнiй, Кiльцевiй, Любомира Гузара, на черзi - вулицi Леонiда Каденюка та Юрiя Коваленка. Пiсля фрезерування ремонтнi бригади одразу ж беруться до укладки асфальту.

Загалом на цей сезон в мiстi заплановано ремонт 25 тис. кв. м вулично-дорожньої мережi. Про це розповiв заступник мiського голови Олександр Вергун пiд час брифiнгу в мiськiй радi.
"У березнi спецiалiсти головного управлiння житлово-комунального господарства об'їхали та проаналiзували стан вуличної мережi мiста. Комiсiя склала акт про тi дiлянки, де першочергово треба виконувати ремонт. Це 25 тис. кв. м пошкодженої вуличної мережi. Складено план робiт. I вже в березнi комунальне пiдприємство "Унiверсал 2005", яке власне, утримує вулично-дорожну мережу в мiстi, провело процедури публiчних закупiвель на придбання матерiалiв - асфальтобетону, щебеню, вiдсiву, бiтумної емульсiї та паливно-мастильних матерiалiв. Придбали також ще одну установку ямкового ремонту - УЯР, тепер їх у мiстi двi", - зазначив посадовець.
За словами Олександра Вергуна, на цей рiк для виконання робiт з утримання дорожньої мережi працiвниками КП "Унiверсал-2005" видiлено 56 млн. грн.
Як стало вiдомо ProfiDOM.com.ua, наразi уже закуплено 2400 т асфальтобетону на 10,3 млн. грн. та 100 т бiтумної емульсiї на 2 млн. грн. Цього об'єму матерiалiв при щоденнiй роботi вистачить до червня включно.
Окрiм цього на 1 млн. грн. закупили вiдсiв та щебiнь i майже на 12 млн. - паливно-мастильних матерiалiв.
Двi машини УЯР розпочали роботу зi Знам'янського в'їзду в мiсто на Олександрiйському шосе. Потiм вони перебазуються на вулицi Героїв Марiуполя, Холодноярську, Першу Виставкову. Таким чином ямковi ремонти починаються зi в'їздiв у мiсто.
Актуальним в планi робiт залишається селище Нове з центральною вулицею Металургiв - на кiнець тижня туди також зайдуть ремонтники.
Як зазначив заступник мiського голови, асфальтний завод видає матерiали в тих об'ємах, що потрiбно для виконання робiт, ремонтнi бригади укомплектованi, зокрема долучили на пiдряд iще бригаду вiд облавтодору.
Згадав Олександр Вергун i про торiшнi перехiднi об'єкти поточного ремонту, вiн також зазначив, що роботи тут будуть завершенi. Це, зокрема, вулицi Євгена Тельнова, Євгена Чикаленка, Преображенска та проспект Унiверситетський. Щоб завершити тут роботи, необхiдно 11,4 млн. грн. Пiдрядники, акцентував увагу Олександр Вергун, за власний кошт лiквiдують усi недолiки, якi з'явилися в зимовий перiод на чорновому шарi асфальту, вкладеному на проспектi Унiверситетському та Євгена Тельнова, i дорожньому покриттi по вулицi Преображенськiй. Укладено також угоди на виконання ремонтних робiт по вулицi Кавалерiйськiй.

Прочитано 176 разів

Підпишіться на новини будівництва:

 

 

Вибір редакції: